Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Sport
 
10 iul, 19:10
Nicolae Stanciu, AMENINȚAT CU MOARTEA! „Mă plimbam cu soția și fratele meu”
Clipe de groază pentru Nicolae Stanciu. Internaționalul român a fost amenințat cu moartea în plină stradă, în timp ce se plimba cu soția și fratele. 
Nicolae Stanciu. foto: www.sparta.cz

Nicolae Stanciu, în vârstă de 27 de ani, a povestit că a fost amenințat cu moartea, în Cehia, chiar în momentul în care se plimba alături de soția și fratele său.

Internaționalul român a declarat că persoana care l-a amenințat cu moartea este, cel mai probabil, un fan al Spartei. De asemenea, Nicolae Stanciu a precizat că incidentul a fost unul neplăcut în special pentru că și soția și fratele său au fost amenințați. 

„Nu mai am niciun prieten la Sparta. Țin legătura doar cu Florin Niță, colegul meu de la națională. Mă plimbam cu soția și fratele meu când un bărbat, fan al Spartei, probabil, a venit la noi amenințător și mi-a strigat: Te ucid, Stanciu!

Nu mi-a plăcut deloc, pentru că îi aveam alături pe cei dragi. Și ei au fost amenințați, asta mă enervează. Rivalitatea trebuie să rămână pe stadion. Doar acolo.”, a declarat Nicolae Stanciu pentru cotidianul Sport.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri