Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
23 mai, 12:33
Nicu Alifantis, temeri privind revenirea: "A fost neplăcut"
Nicu Alifantis susține că revenirea artiștilor pe scenă va fi foarte grea, iar până la organizarea unor noi spectacole va trece o perioadă destul de lungă de timp. 
Nicu-Alifantis

Nicu Alifantis a vorbit în excluivitate pentru DC News despre soarta artiștilor în contextul pandemiei de Coronavirus și despre perspectivele pentru toamnă, atunci când ar putea veni al doilea val.

”Despre izolare ce pot să zic... a fost pe de-o parte neplăcut. Pentru că ideea de a sta atâta vreme blocat într-un spațiu nu este cel mai vesel lucru. Eu am fost cuminte. Nu am mai ieșit din 7 martie, dar nu ascund că mie mi-a priit într-un fel toată povestea asta. Am luat-o ca pe o vacanță de care chiar aveam nevoie. În ultimii ani am muncit foarte tare. Am stat cu nevasta mea, am vorbit de-ale noastre, m-am gândit la cum va merge toată întâmplarea asta a breslei mele, a showbiz-ului românesc. (...) Eu zic că suntem și foarte speriați acum de un necunoscut. Din păcate, perioada asta va fi destul de lungă, eu estimez până la sfârșitul anului viitor... în ceea ce privește revenirea noastră pe scenă. Nu cred că o să ne dea drumul foarte curând. Stăm și lucrul ăsta nu este bun. Revenirea este foarte grea, te uită lumea și practic tu o iei de la capăt. Probabil asta se va întâmpla și acum”, a declarat Nicu Alifantis. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri