Nicu Bocancea a creat un loc în București unde oamenii își pun dorințe și pleacă acasă cu o lalea albă
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Bocancea
Bocancea
Nicu Bocancea, master florist international a “plantat” copacul cu 600 de lalele, pe Calea Victoriei, în mijlocul Bucureștiului, sub care trecătorii își pot pune o dorință și pot pleca cu o lalea albă cu bulb pe care o pot replanta în propria casă. 

Asa cum se obisnuieste intr-un an nou, sarutul de sub vasc aducator de noroc si de veselie a fost reinventat. Vascul a fost inlocuit cu lalele albe, sute de lalele albe care au fost agatate de o constructie complexa creata de master floristul Nicu Bocancea cu ajutorul echipei sale de la floraria Iris: “Ii invitam pe toti cei care trec pe Calea Victoriei sa treaca pe sub copacul nostru din lalele si sa-si puna o dorinta. Alaturi de forta si frumusetea florilor si de energia pozitiva a constructiei, dorinta va avea toate sansele sa devina realitate in noul an. Noi asta ne-am dorit de cand am gandit proiectul: ca frumusetea si puritatea florilor sa aiba puterea de a transforma griul in alb si teama in speranta.”, spune Nicu Bocancea, creatorul proiectului #Manifestpentrunormalitatesifrumos prin care a transmis in ultimele luni mesaje sociale in strada cu ajutorul constructiilor complexe din plante si flori.

Manifestul floral al inceputului de an in viziunea lui Nicu Bocancea  exprima iubire, energie pozitiva si optimism si anunta un an nou frumos si plin de speranta: “Pentru mine lalelele sunt florile inceputului de an, iar anul acesta, in 2021, ne aduc parca soarele atunci cand el este ascuns printre nori. Si pentru ca atunci cand le vedem ne transmit optimism, puritate, energie pozitiva si bucurie si cred ca acum, mai mult ca oricand, avem nevoie de asta.”

Recomandarea master floristului pentru a uimi la inceput de an sunt buchetele de lalele in combinatii inedite:

“Sunt minunate lalelele unele langa altele, intr-o singura culoare sau variate ca si cromatica, insa se pot face aranjamente cuceritoare cu lalele si cu alte flori alaturi. Pentru un efect de primavara absoluta si de prospetime fragila as combina lalelele cu alte flori de primavara, cu iasomie, cu frezie, cu crengute de copaci roditori”, adauga Nicu Bocancea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel