Niculae Bădălău răspunde acuzațiilor fostei sale nurori, Claudia Pătrășcanu: E un circ!
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, a răspuns acuzațiilor fostei sale nurori, Claudia Pătrășcanu, despre drama prin care a trecut alături de Gabi Bădălău. 

"Au stat separat de noi. Sunt doi inconștienți. Au doi copii superbi pe care noi îi iubim şi ei îşi bat joc de ei. Sunt doi inconştienţi. Pot să comentez ca bunic asta?", a declarat Niculae Bădălău la România TV.

"Eu nu sunt de partea nimănui, ei sunt doi inconștienți și își bat joc de copiii ăia. Aveți impresia că eu am fost de acord sau cel puțin nu m-au întrebat nici de căsătorie, aşa cum nu mă întreabă nici acum", a mai spus fostul ministru.

Referitor la acuzaţiile aduse de fosta sa noră privind ameninţările, Bădălău spune că "e un circ".

"Copiii lor or să vadă imaginile astea şi o să îi afecteze. Ei consideră că sunt independenți și mai ales în problema asta de iubire e foarte greu să intervii. Am vorbit de 4 - 5 ori şi el mi-a zis că nu mai poate. Eu vreau ca nepoții mei să crească bine într-o familie sănătoasă, nu să se certe. Am muncit o viață pentru copiii mei, le-am dat educație. Sunt momente în viață când nu te mai ascultă şi nu poți să intervii", a mai spus Bădălău.

Reacţia lui Niculae Bădălău vine după interviul acordat de Claudia Pătrăşcanu, pentru România TV, în care a vorbit despre drama prin care a trecut alături de soţul Gabi Bădălau. Cântăreaţa a oferit detalii şocante.

"Să nu mai fiu în viaţă şi să nu se ştie ce s-a întâmplat cu mine şi în ce fel, pentru că soţul meu, încă îi spun soţ, că încă nu am divorţat, tot timpul mă ameninţa cu cuvinte jignitoare pe care nu pot să le reproduc pe tv, mă ameninţa că mă va declara nebună, că-mi va lua copiii şi multe, multe ameninţări pe care, probabil va exista un moment în care voi arăta acele ameninţări", a povestit Claudia Pătrăşcanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel