Nicuşor Dan, suspendare PUZ-uri Bucureşti. Ciuvică: Operaţiune de o ticăloşie excepţională
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mugur Ciuvică a comentat propunerea făcută de către primarul Nicuşor Dan de a se suspenda PUZ-urile pentru cinci din cele şase sectoare ale Capitalei. 

"Nu trebuie să fii mare specialist ca să-ţi dai seama că e o operaţiune de o ticăloşie excepţională. Ce înseamnă: să suspenzi toate PUZ-urile înseamnă să opreşti toate construcţiile viitoare, dar şi cele în desfăşurare multe dintre ele. Lasă că e vorba şi de construcţii din astea publice. Câte un pasaj, câte o chestie, câte o lărgire de bulevard. Deci erau şi construcţii publice care vor fi oprite prin această măsură, dar vor fi oprite şi toate cele private. Unul care-şi construieşte un bloculeţ, altul care face un cartieraş, fiecare după posibilităţi. De ce zic că e ticăloşie? Pentru că după aia, oprite toate acestea, se vor duce, om cu om, la diverşi şmecheri şi vor obţine autorizaţiile de construcţie. Alţii, mai ghinionişti, se vor duce la aceiaşi oameni dar nu vor mai obţine autorizaţiile de construcţie.

Prin această operaţiune megaticăloasă se dă posibilitatea resetării complete: nişte şmecheri vor putea să construiască în continuare pentru că ştiu ce uşi se deschid, alţii vor rămâne cu proiectele în aer pentru că n-au avut noroc în viaţă", a declarat Mugur Ciuvică în cadrul emisiunii "Miercurea neagră".

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel