Nimic nu va mai fi ca înainte. Înainte de ce?
Data publicării:
Autor: Val Vâlcu
WhatsApp
Corul opiniilor corecte politic bocea în online, dar și în reclame televizate: nimic nu va mai fi ca înainte. Asta acum două luni, când era la modă panica de COVID.

După o lună petrecută la adăpost de pericol, a apărut încă o melodie: ah, nu mai suport, dar știu că trebuie să fim responsabili.  La refren, două hashtag-uri, unul optimist ca o inscripție pe tricou: totul va fi bine, și altul suspin-regret: nimic nu va mai fi ca înainte.

După relaxare, am văzut aglomerație pe terase, pe A1 și DN1...La hipermarketuri, ce să mai vorbim. Masca e purtată ștrengărește, sub bărbie, maximum sub nas, nu doar de clienți ci și de băieții de la tejgheaua mega-francizelor care se băteau în donații pentru eroii din linia întâi.  Și se lamentau, corporate, gen: ah, nimic nu va mai fi ca înainte. Așa că m-am întrebat: înainte de ce? Că totul pare a fi ca înainte să intrăm în izolare. Inclusiv lipsa unor vaccinuri, medicamente etc.

Mult aș vrea să mă înșel și să nu fie iar necesară închiderea, tocmai când se deschid Italia, Franța, Anglia,  Spania. Nu de alta, dar am văzut filmul, știu deja că totul va fi bine, că trebuie să fim responsabili, că nu mai suport, că nimic nu va mai fi ca înainte, până când va fi, dar știu că totul va fi bine...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel