Urmărește emisiunea live
Ninge în România. Cum se circulă pe autostrăzi şi pe drumurile naţionale
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Novaci - Ranca
Novaci - Ranca
Poliţiştii vin cu informaţii pentru şoferi în contextul în care nince în mai multe zone ale ţării.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice. De asemenea nu au fost instituite restricții de viteză sau de tonaj.

Situația traficului pe arterele principale se prezintă astfel:

- Autostrada A1 București-Pitești nu sunt probleme privind fluența traficului. Carosabilul este umed, la această oră este acoperit cu zăpadă pe anumite tronsoane.

- A2 Bucuresti- Constanta, între  Km 10(Bucureti)-64( Lehliu Gară, jud. Călărași), precipitații sub formă de zapada. Pe toate tronsoanele, traficul este redus.

-Autostrada A3 București-Ploiești, pe întreg tronsonul, km 6(loc. București  până la km. 68(Bărcănești), carosabilul este la negru, excepție în zona podurilor.

În celealte județe, excepție județul Tulcea, aflate sub atenționarea meteo, nu sunt probleme datorate condițiilor meteo nefavorabile. Carosabilul este umed, suprafețele acoperite cu zăpadă fiind reduse. Pe raza jud. Tulcea pe DN22A în pădurea Topolog, între loc. Ciucurova și Topolog, se formează polei pe carosabil. Se acționează cu un utilaj cu material antiderapant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel