Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
03 iul, 15:05
NOI CRITERII în România privind pandemia. ATENȚIE! NE PRIVEȘTE PE TOȚI
CNSU a adoptat Hotărârea nr. 33 privind stabilirea noilor criterii de exceptare de la măsurile de izolare sau carantină pentru cei care revin din țările membre UE și Spațiul Economic European.

Astfel, a fost stabilit drept criteriu pe baza căruia se face exceptarea de la măsurile de izolare/carantină aplicabile persoanelor care sosesc în România, din statele membre ale Uniunii Europene și Spațiului Economic European, rata cumulată de incidență a cazurilor noi de îmbolnăvire din ultimele 14 zile raportată la 100.000 de locuitori care trebuie să fie mai mică sau egală cu cea înregistrată în România, în perioada similară”, se arată într-un comunicat al Grupului Strategic de Comunicare.

În baza acestui criteriu, Institutul National de Sănătate Publică stabilește lista țărilor membre ale Uniunii Europene și Spațiului Economic European pentru care persoanele care sosesc în România din acestea sunt exceptate de la măsurile de izolare/carantină pe care o supune aprobării Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Lista se actualizează săptămânal, în fiecare zi de luni, de către Institutul National de Sănătate Publică, se aprobă de Comitetului Național pentru Situații de Urgență și se publicată pe site-ul www.insp.gov.ro”, mai transmite GCS.

DOCUMENTUL ÎNTREG

 

1. -imagine fara descriere- (pagina-1-hotararea-33_00906300.jpg)

2. -imagine fara descriere- (pagina-1-hotararea-33-2_45786200.jpg)

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri