NOU scandal la BES1 cu persoane care răscolesc în sacii cu voturi. Tudorache: Au intrat ABUZIV. Jandarmul le ținea de şase
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
În spațiul public au apărut noi imagini de la Biroul Electoral Sector 1 în care apar mai multe persoane care răscolesc printre sacii cu voturi. 

Potrivit Realitatea Plus, se vede cum mai multe persoane răsfoiesc buletine de vot, le scot din saci și le pun într-un alt sac pe care ulterior îl sigilează. Este prezent și un jandarm, iar în camera intră și alte persoane. Dan Tudorache, primarul în exercițiu al Sectorului 1, a comentat noile imagini, reiterând faptul că acele persoane nu aveau ce căuta în camera unde se aflau sacii cu voturi.

"Singurul pe care îl recunosc este procurorul sau președintele BES1, este cel în cămașă albastră. În rest, celelalte persoane nu sunt recunoscute de absolut nimeni. Reprezentantul PSD-ului a spus că nu le recunoaște, reprezentantul celor de la ALDE a spus că nu cunoaște pe nimeni, deci în acea cameră avea dreptul să intre doar procurorul. Ceilalți care au intrat, au intrat ilegal. 

Oricine care intra în acea sală trebuiau să aibă un mandat din partea BES, ceea ce știu că nu exista. Când se intră în acea cameră trebuie să existe o decizie a Biroului Electoral de Sector, decizie care nu există. Ceea ce s-a întâmplat acolo, au intrat abuziv, procurorul care acum stă cu mâinile în șold foarte agitat, jandarmul cred că să le țină de șase.", a declarat Dan Tudorache. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel