Novak Djokovic, testat din nou pentru Covid-19. Rezultatul a stârnit CONTROVERSE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Novak Djokovic va rata Indian Wells și Miami Open, după ce s-a extins în SUA cerinţa de vaccinare Covid până pe 10 aprilie  / Foto: Agerpres
Novak Djokovic va rata Indian Wells și Miami Open, după ce s-a extins în SUA cerinţa de vaccinare Covid până pe 10 aprilie / Foto: Agerpres
La zece zile după ce Novak Djokovic a fost confirmat cu infecție cu Covid-19, tenismenul a fost testat din nou. Rezultatul a stârnit controverse!

Controverse la nivel mondial. A avut Novak Djokovic coronavirus sau nu?

Novak Djokovic şi soţia sa, Jelena, au fost testați negativ pentru Covid-19, la zece zile după ce medicii constatau că ambii sunt infectaţi. Joi, echipa sa, citată de DPA, preluată de Agerpres, a făcut anunțul.

„Testul PCR făcut la Belgrad de Novak Djokovic şi soţia sa Jelena a avut un rezultat negativ. Ei nu au prezentat niciun moment simptome şi au stat zece zile în izolare”, a transmis echipa sârbului Novak Djokovic.

Ultimul rezultat a atras de la sine un val de întrebări la nivel mondial, fanii sârbului întrebându-se pe social media dacă a fost sau nu infectat cu Covid-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel