Nu mai depozita cafeaua așa! Își pierde aroma. GREȘEALĂ pe care o fac mulți
Foto cu caracter ilustrativ
Multă lume depozitează cafeaua într-un anumit loc fiind siguri că se păstrează mai bine. Total greșit! Aflați cum trebuie păstrată cafeaua măcinată.
Cafeaua nu trebuie ținută în frigider, așa cum crede multă lume că este corect! Cătălin Graure, expert în cafea, spune că nu se păstrează aroma, din contră! Lucrurile stau exact pe dos.
Cafeaua boabe trebuie ținută într-o debara, într-un spațiu închis. Dacă o țineți în frigider, își pierde aroma. În plus, barista susține că nu trebuie măcinată toată odată, ci doar o parte, atât cât folosiți pentru consumul imediat.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- SUA și Coreea de Sud blochează transporturile de petrol din Coreea de Nord. Cooperare ilegală cu Rusia, suspectată
- Musaca de post, rețeta simplă. Cine a zis că fără carne n-are gust?
- Ruptura dintre Harry și William, tot mai adâncă. Condiția Ducelui de Sussex pentru a veni de Paște în Marea Britanie
- Horoscop 27 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să facă schimbări la serviciu. Șefii te vor privi cu alți ochi
- Modificare majoră în Programul Casa Verde Fotovoltaice 2024. Laurențiu Neculaescu (AFM): Am învățat de anul trecut / video
- Cele mai vândute telefoane din lume. Samsung nu este nici măcar în top 10
- Șoferii, constrânși fizic să reducă viteza. Titi Aur, despre măsura care îi deranjează pe teribiliști: Forțată, dar necesară! / video
- Mircea Coșea analizează ”războiul șefilor de la guvern cu șefii BNR”: Trebuie să ne speriem!
- Casa Verde Fotovoltaice 2024. Laurențiu Neculaescu, AFM: Buget record! Actele necesare
- Noi reguli în aeroporturile din România, din 31 martie. Poliția de Frontieră explică ce se schimbă odată cu intrarea în Schengen aerian