O altă asistentă infectată, de la Suceava, strigăt disperat: Faceți ceva că ne omoară, aici, cu zile! Ne omoară!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Spital foto ilustrativ
Spital foto ilustrativ
O altă asistentă infectată de la Suceava a rupt tăcerea, într-un strigăt disperat de ajutor. 

"Dacă ne este rău noaptea, ce facem?" - "Bateţi din picior"

"Sunt internată de joi seara. Sunt două toalete la 50 de bolnavi, toată lumea are diaree. Asistente... găseşti una care vine dimineaţa şi mai vine una seara, dacă ai noroc. Infirmierele vin că ne aduc mâncarea, să strângă casoletele de mâncare fiindcă nu se mănâncă. Toată lumea are diaree de la aceste medicamente. Toaletele sunt infectate. Nu găseşti, noaptea, un asistent, un infirmier. Suntem lăsaţi la voia întâmplării. Nu vine nimeni să se complice cu noi, să ne spună "uite, aceste medicamente îţi fac asta, sunt efectele adverse".

Un singur doctor a venit de joi, de când sunt eu. L-am întrebat cât timp voi sta. Şi mi-a zis: "Ah, nu ştiu, 7-10-14 zile". Ăsta este răspuns de medic? A venit o asistentă şi i-am zis "doamnă, dacă ne este rău noaptea, ce facem?". "Bateţi din picior". Vi se pare normal? Sunt asistentă medicală. Eu dacă făceam aşa ceva pe secţie la mine, mă zburau. Nu se poate. Suntem carne de tun! Nu suntem bine!", a declarat asistenta infectată din Suceava pentru Antena 3.

Vezi și: Asistentă infectată, de la Suceava, printre lacrimi: "Abia mă țin pe picioare. Soțul meu a murit". Reacția managerului

"Este inuman. Pe front cred că am mai văzut aşa ceva"

"Ieri, mi s-a servit, la micul dejun, ceai cu pâine. Nu se poate aşa ceva! Suntem disperaţi, aici! Nu vine nimeni să vorbească cu noi. Ne spune că spitalul este închis. Unde este închis? Toate colegele mele lucrează în spitalul mare. Este inuman. Pe front cred că am mai văzut aşa ceva, în cărți, ce am citit la istorie. Nu ştie nimeni când plecăm, dacă suntem sau nu bine. În șapte zile de când suntem aici, o singură dată a venit cineva, la 3.00 noaptea, şi mi-a luat o tensiune. Te întreabă: "Ai febră? N-ai!". Sunt depăşite de situaţie şi colegele mele. Nu mai pot nici ele. Le-au chemat de acasă cu febră", a mai spus femeia.

Vezi și: Cadru medical de la Suceava, informații revoltătoare: S-a internat toată mafia. Vom muri pe capete! - surse

"Mi se dau pastile după un caiet"

"Dumincă seara, a murit cu zile o femeie la noi în salon. Am chemat asistenta şi abia după o oră şi jumătate a venit. Este o singură asistentă la 50 de bolnavi. Ce să facă? Tratamentul se dă haotic, după un caiet. Eu nu ştiu cum mi-au ieşit analizele, nu ştiu nimic. Sunt asistent medical. Mi se dau pastile după un caiet. Nu ai cu cine să vorbeşti (...) Spun că s-a închis spitalul. Care spital? Se operează în draci. Se lucrează pe toate secţiile, totul merge perfect la Spitalul Judeţean. Totul este perfect. Şi, aici, noi murim. (...) Faceţi ceva că ne omoară aici cu zile! Ne omoară! Nu se poate aşa ceva!", a spus asistenta de la Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel