O femeie a sunat la 112 pentru că băiatul ei nu îi deschidea uşa. Ce s-a întâmplat e de râsul-plânsul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O femeie a sunat la 112 pentru că băiatul ei nu îi deschidea uşa. Motivul este incredibil.

Un echipaj de pompieri a intervenit marţi seară la etajul patru al unui bloc de locuinţe din municipiul Giurgiu cu o autoplatformă pentru salvări de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD după ce o femeie a solicitat sprijinul autorităţilor pentru că fiul ei, minor, nu-i deschide uşa de la apartament.

'În această seară, în jurul orei 19,30, pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină în municipiul Giurgiu pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul patru al unui bloc de locuinţe după ce o femeie a sunat la 112 pentru că fiul ei minor nu-i deschide uşa. La faţa locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de descarcerare, o autoplatformă pentru salvări de la înălţime şi o ambulanţă SMURD', a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Monalisa Frâncu.

De asemenea, la locul solicitării a ajuns şi un echipaj din cadrul IPJ Giurgiu după ce femeia a spus că bate la uşa propriului apartament de mai mult timp, îşi sună copilul pe telefonul mobil şi acesta nu-i răspunde. După desfăşurarea forţelor care au ajuns la faţa locului şi pentru că minorul tot nu răspundea la uşă, pompierii şi poliţiştii au intrat în apartament prin spargerea uşii, iar în interior a fost găsit un băiat în vârstă de 12 ani care a motivat că nu a deschis uşa din cauza faptului că 'folosea căştile şi nu a auzit ce se întâmpla', scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel