O nouă majoritate. Kelemen Hunor: Matematic, ei pot guverna, DACĂ VOR
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, că liberalii vor guverna, pentru că „nu au încotro", deși „abia așteaptă să fie dați jos de la guvernare".   

„Nu s-au gândit să guverneze până în decembrie 2020. (...) Vor guverna, că n-au încotro. Nu ne-am gândit, nici măcar n-am discutat cu colegii din Parlament (despre o moțiune de cenzură - n.r.). Nu ne-au căutat. În acest moment am impresia că PSD își dorește să guverneze", a declarat Kelemen Hunor.

„De moțiune de cenzură vorbesc mai mult cei de la PNL. Ei abia așteaptă să fie dați jos de la guvernare și abia așteaptă să nu mai meargă până la alegeri. În acest moment, PSD, ALDE, PRO România au majoritate. Matematic ei pot guverna dacă vor. Pot forma majoritate. Dar nu cred că doresc acest lucru. Nici măcar USR-ul nu a vrut să intre la guvernare, fiindcă știau că vor pierde dacă vor guverna în această perioadă. Eventual, dacă lucrurile se complică, vom putea vota o moțiune în septembrie și rămâne un guvern cu puteri limitate", a mai spus liderul UDMR, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel