Urmărește emisiunea live
O persoană decedată şi alte şase rănite într-un accident pe DN 73
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Accident
Accident
O persoană a decedat şi alte şase au ajuns la spital, duminică seara, în urma unui accident de circulaţie care s-a produs între municipiul Braşov şi comuna Cristian, pe DN 73, în care au fost implicate trei autovehicule.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, în urma accidentului, o femeie de 25 de ani a decedat, iar alte şase persoane au fost transportate la spital. O a opta victimă a refuzat transportul la spital.

La sosirea echipajelor de prim-ajutor, tânăra de 25 de ani era în stop cardio-respirator şi, deşi i s-au aplicat manevre de resuscitare, la scurt timp a fost declarat decesul.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov a anunţat că unul dintre şoferi consumase alcool, fapt care a reieşit în urma testării celor trei conducători auto implicaţi în accident. În cazul acestuia, rezultatul a fost de 0,38 mg/l în aerul expirat.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului, traficul fiind blocat în zonă pe sensul de mers Braşov-Cristian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel