O româncă, desemnată cea mai frumoasă femeie din Europa. Imagini incendiare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
O româncă a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din Europa, la concursul Miss Europe 2018.

Andreea Coman, originară din Pitești și absolventă de Drept, a obținut pe 7 decembrie titlul de „Miss Supranațional Europe 2018", la finala internațională din Polonia a unui concurs de frumusețe ce a reunit 72 de fete de pe toate continentele.

La concursul „Miss Supranațional 2018", Andreea Coman, care a ajuns în Top 10 în finală, a fost aleasă cea mai frumoasă concurentă din Europa.

În seara finalei de 7 decembrie au fost 3 probe: proba costumului de baie, unde s-a punctat atitudinea, ținuta de seară, unde s-a punctat eleganță și proba întrebărilor.

În cadrul concursului, a fost și o licitație, iar fiecare concurentă a adus un obiect tradițional. Andreea a adus una dintre măștile tradiționale românești.

Andreea Coman, mesaj emoționant 

Frumoasa româncă, dorind să marcheze reușita, a scris un mesaj de mulțumire pe Facebook: "Dupa 3 saptamani de cantonament in Polonia m-am pozitional in seara finala anconcursului Miss Supranational in Top 10 si am reusit sa imi adjudec titlul de Miss Supranational Europa! Alaturi de 72 de de fete de pe toate continentele am avut parte de o experienta care mi-a aratat cat de diversa poate fi lumea noastra! Am incercat sa ma impun prin propria personalitate si sa dezvalui tuturor cate ceva din cultura romaneasca ????????! In spatele unui asemenea proiect important am avut cea mai frumoasa echipa ce m-a incurajat pe tot parcursul cantomanetului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel