Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail redactia@dcnews.ro
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări

Stiri
 
27 oct, 02:21
O sătmăreancă ABANDONATĂ la naștere a început o relație cu TATĂL BIOLOGIC
O tânără din Satu Mare, abandonată la naștere, s-a îndrăgostit de tatăl biologic.
foto: Pixabay

Fata din Negrești-Oaș a fost abandonată la naștere și dată spre adopție la vârsta de un an. La vârsta majoratului, în 2017, și-a găsit părinții naturali în localitatea Pișcolt din Satu Mare. 

Tânăra a făcut instant o pasiune pentru tatăl biologic și totul a degenerat. Relația lor a ajuns și la urechile vecinilor, iar de aici și până să fie chemați în instanță pentru incest n-a fost decât un pas. 

Deși cunoșteau că se află în relație de rudenie în linie directă, fiind tată și fiică, cei doi au recunoscut că au întreținut și raporturi sexuale. 

Cei doi au fost trimiși în judecată, procurorii invocând „pericolul” asupra „speciei umane”.

Decizia instanței în cazul incestului 

 

În ciuda faptului că cei doi au recunoscut că au întreținut relații intime, Judecătoria Carei a reținut că „la dosarul cauzei nu există dovada nici a paternităţii biologice a inculpatului K. I. faţă de inculpata P.B., legătura de rudenie dintre cei doi nefiind stabilită prin efectuarea unei expertize medico-legale de stabilire a filiaţiei, respectiv test ADN”.

Judecătorul a reținut că fapta există, dar că în lipsa testului ADN, cei doi au fost achitați. Decizia Judecătoriei Carei nu este însă definitivă, scrie Adevărul.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri