O tânără îmbrăcată sumar a pătruns pe o pârtie cu un mesaj în memoria lui Kobe Bryant - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Incidentul s-a petrecut pe pârtia din localitatea austriacă Schladming.

O tânără îmbrăcată extrem de sumar a pătruns marţi pe pârtia de schi din localitatea austriacă Schladming, unde se desfăşura o probă de slalom din cadrul Cupei Mondiale masculin, purtând un mesaj în memoria baschetbalistului Kobe Bryant, decedat duminică într-un accident de elicopter, scrie Reuters, preluată de Agerpres.

Femeia, îmbrăcată în costum de baie, purtând un banner pe care scria 24 RIP KOBE, a perturbat încheierea probei pentru schiorul italian Alex Vinatzer, care era foarte aproape de trecerea liniei de sosire, aceasta ţâşnind în faţa sportivului şi oprind cronometrul cu câteva clipe înainte ca Vinatzer să termine proba, făcându-l pe acesta să creadă că a stabilit un nou record al cursei (cu 0,13 secunde mai rapid faţă de francezul Clement Noel).

Greșeală corectată

În cele din urmă, organizatorii au corectat greşeala, anunţând că Vinatzer a avut de fapt o întârziere de 13 sutimi faţă de Noel. În final cursa a fost câştigată de norvegianul Henrik Kristoffersen, italianul Vinatzer ocupând locul 6 în ierarhia finală.

Kobe Bryant a decedat duminică dimineaţa într-un accident de elicopter, la Calabasas, în sudul Californiei. Kobe Bryant, în vârstă de 41 de ani, a evoluat timp de 20 de ani la echipa Los Angeles Lakers, cu care a câştigat cinci titluri de campion al NBA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel