OFICIAL. Sony anunță evenimentul ANULUI pentru PlayStation 5
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Sony a anunțat oficial viitorul său eveniment PlayStation 5, care va avea loc pe 4 iunie.

Sony a anunțat oficial viitorul său eveniment PlayStation 5, care va avea loc pe 4 iunie, conform The Verge. Marea conferință va fi difuzată live joi, la 23:00 ora României, iar Sony promite „o privire în viitorul gamingului, pe PlayStation 5”.

Evenimentul va dura „puțin mai bine de o oră” și va fi „o premieră a jocurilor pe care le vom juca după ce PlayStation 5 va apărea în toamnă”, transmite președintele și CEO-ul companiei Sony Interactive Entertainment.

Spuma industriei

„Jocurile care vor apărea pe PlayStation 5 reprezintă spuma industriei care vine de la studiouri inovative de pe tot globul. Studiourile, mari și mici, noi sau cu experiență, toate au muncit din greu pentru a dezvolta jocuri care vor sublinia puterea componentelor”, a spus Ryan. „Expoziția digitală va dura puțin mai mult de o oră și, pentru prima dată, vom fi împreună virtual pentru a ne bucura de acest lucru”.

Din spusele președintelui Sony, PS5 poate că nu va fi dezvăluit complet peste o săptămână. Până acum, cunoaștem doar maneta, logoul și specificațiile, însă „acest lucru face parte dintr-o serie de actualizări în legătură cu PS5 și, fiți siguri, după ce prezentăm săptămâna trecută, încă mai avem lucruri pe care să le împărtășim cu voi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel