Olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana s-ar fi sinucis, aruncându-se în fața unui camion- surse
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Captura mașina olandez
Captura mașina olandez
Olandezul suspectat că ar fi omorât fetița de 11 ani din Dâmbovița s-ar fi sinucis, anunță surse din Poliție. 

Sinuciderea cetățeanului olandez a fost confirmată de șeful Poliției Române. VEZI AICI Nu se știe încă în ce fel s-a sinucis acesta, inițial s-a spus că s-a sinucis acasă, ulterior sursele Mediafax au spus că s-a sinucis aruncându-se în fața unui camion. Așteptăm comunicarea oficială. 

Mediafax citează surse din Poliție care anunță că olandezul bănuit că a omorât-o pe fetișa de 11 ani din Dâmbovița, Adriana, s-a sinucis. 

Principalul suspect în cazul crimei ar fi olandezul Johannes Visscher. Astăzi, el a fost pus oficial sub acuzare pentru omor calificat, lipsire de libertate prin răpire și agresiune sexuală.

Cetățeanul olandez a ajuns în România miercuri. Fetița de 11 ani din localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița, Mihaela Adriana Fieraru, a fost dată dispărută vineri, în condițiile în care nu a mai ajuns acasă de la școală. Ea a fost găsită moartă duminică, pe un câmp din comuna Produlești, la 4 km de casă. 

Potrivit anchetatorilor, fetița a fost ucisă la un interval de maxim 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16.

Medicii legiști au stabilit că fetița a murit sugrumată cu pantalonii care erau pe ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel