Urmărește emisiunea live
Olguța Vasilescu, ironie la Florin Cîțu: Preocupat să caute gaura ca să-și facă selfie cu ea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Olguța Vasilescu a făcut afirmații ironice la un miting electoral de la Târgu Jiu la adresa ministrului de Finanțe, Florin Cîțu. 

”Noi le-am plafonat prețurile la gaze și la energie prin ordonanța 114. Ei au anunțat deja, ieri, că o vor abroga. Ce am mai aflat, că reintroduc taxa de primă înmatriculare, că vor crește prețurile la medicamente, pentru că se rediscută taxa clawback, că îngheață salariul minim și bineînțeles că vor crește taxele pe muncă. Tot ieri, medicii au fost anunțați că nu mai sunt bani pentru salariile lor. Eu nu știu pe cine au întrebat atunci când au mers la Ministerul Sănătății, doamna Turcan, domnul Orban și cu ministrul Sănătății, probabil că portarul l-au întrebat, pentru că, dacă ar fi întrebat pe oricine altcineva, le-ar fi spus că banii există. Sunt în buffer-ul din Trezorerie și la Ministerul Finanțelor Publice. Nici Cîțu nu știa unde este această sumă de bani necesară. El era foarte preocupat să caute gaura despre care vorbea doamna Turcan, de la Ministerul de Finanțe, ca să își facă selfie cu ea. Gaura aceea de 11 miliarde să știți că este aceeași gaură pe care am găsit-o noi când am venit la guvernare, după Guvernul Cioloș și de fapt reprezintă deficitul României, pe care noi am anunțat că îl ținem sub 3% și am reușit să-l ținem sub 3%, dar noi am fost profesioniști. Ca să depășești acest deficit, nu trebuie să fii profesionist. Poate să te cheme și Florian Cîțu”, a spus Lia Olguța Vasilescu, conform Mediafax. 

Fostul ministru a continuat: ”Ce glumă poate să fie mai proastă decât că la Finanțele României va veni unul în acest guvern de păcălici exact născut de ziua păcălelilor. Dar nu vreau să-i plângem, pentru că ei cu siguranță vor găsi soluții. Cu siguranță, domnul Cîțu va mai face un live și vor veni banii grămadă peste ei sau, dacă nu, o să-l chemăm pe domnul Teodorovici, ca să-l învețe pe domnul Cîțu cum se astupă o gaură”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel