Online-ul rescrie modul de programare la un salon - există platforme dedicate pentru doritori (P)
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Online-ul rescrie modul de programare la un salon - există platforme dedicate pentru doritori
Online-ul rescrie modul de programare la un salon - există platforme dedicate pentru doritori
Ne-am obișnuit ca în zilele noastre online-ul să fie tot mai mult o alternativă pentru modul clasic în care facem diverse task-uri. Așadar, nu ne este de mirare faptul că online putem face multe dintre lucrurile necesare zi de zi. Iar aici se înscrie și modul în care facem o programare la salonul de înfrumusețare. 

Acum disponibil și pentru alte orașe ale țării, inițial fiind lansată doar pentru clujeni, platforma Stailer este demonstrația faptului că ne îndreptăm tot mai mult spre digitalizare la scară mare. Vorbim despre o platformă cu acces gratuit pentru publicul larg. Sunt înscrise aici saloane de hair and beauty din orașele mari, Iași, București, Oradea, Cluj și Timișoara. Doritorii pot accesa pagina și într-un timp cât mai scurt își pot seta programarea dorită. 

Digitalizarea vine ca o mănușă pentru generația de tineri 

Digitalizarea am putea spune că este mult așteptată mai ales în ceea ce privește interacțiunea publicului cu diverse instituții ale statului. Plimbatul actelor este încă un mare minus în societatea curentă. Nu este singurul caz în care ne dăm seama că lucrurile simplificate sunt de bun augur.

Plecând de la contextul actual, de la o necesitate până la urmă, de la preferințele omului modern, a fost creată o platformă ce digitalizează programările la salon. Pe cât este de mare orașul imaginați-vă cât de multe saloane sunt disponibile. Nu însă când ne dorim. Aici este și marea provocare, de a găsi acel loc care corespunde în tipurile de servicii oferite cu standardele pe care le are fiecare. Este ca și când ați căuta acul în carul cu fan. 

Mai simplu și mai ușor este online, însă nu oricum. În același loc să fie toate saloanele disponibile și toate detaliile de interes este mai mult decât optimizare a căutărilor. Descoperiți astfel cât de simplu pot fi făcute programari la salon in Bucuresti.

Pentru cei din generația tânără mai ales, o astfel de abordare este întâmpinată cu entuziasm. Pentru că sunt mai obișnuiți cu aplicațiile, comandă online și au acest mod modern de a-și rezolva lucrurile, zi de zi. 

Acces gratuit la platformă

Pentru cei care își pun problema de a fi nevoiți să plătească un abonament lunar sau de a fi nevoiți să scoată din buzunar sume de bani pentru un astfel de moft trebuie spus că nu este deloc așa. O astfel de platformă permite acces gratuit pentru publicul larg interesat. Nu există o condiție specială nici crearea unui cont aici, deși acest lucru vă permite acces la o serie de beneficii, cum ar fi posibilitatea de a seta remindere pentru fiecare programare făcută. 

Doritorii pot accesa platforma oricând, din orice moment, pot programa un număr nelimitat de vizite la saloanele de înfrumusețare. 

De asemenea, nu este necesară confirmarea telefonică pentru o programare făcută astfel. Simplu, rapid! Pentru omul modern care în zilele noastre se plânge tot mai adesea de lipsa de timp, pentru cei care muncesc ore în șir, pentru cei care găsesc cu greu timp liber personal suprapus cu timp potrivit pentru propriile plăceri, programările online la saloane pot fi o soluție și un răsfăț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel