Oprea, APEL la români, pentru Cîţu: Haideţi să-l salvăm! Trebuie să intervenim rapid!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
"Români, haideți să-l salvam pe Cîțu!", face apel senatorul Radu Oprea.

"Haideți să-l scăpăm de ministerul Finanțelor. Este evident că îi face rău. Faptul că are un limbaj suburban și un caracter ignobil ar trebui să fie doar problema dânsului.

Din păcate, o cumplita boală pare ca a pus stăpânire pe el, narcisisimul acut, manifestat obsesiv-compulsiv prin selfieuri repetate, cu efecte care ne afectează pe noi toți. Boala se manifestă prin adulație extremă a propriei persoane, cu ruperi de realitate și trăiri în universul propriu imaginar unde supereroul salvează economia prin măsuri fantastice. Simptomele se observa prin volumul imens al împrumuturilor la dobânzi uriașe. Distopia care îi întunecă rațiunea face ca noi să fim puși în fața unei alegeri: emigrăm cu toții și îi lăsăm pe pnl-iști să plătească datoriile făcute de gubavul Cîțu sau îi oprim acum până nu e prea târziu.

Ar trebui să intervenim rapid, pe 6 decembrie, cu un vot, până când România nu va deveni nefrecventabilă. Zborul deasupra unui cuib de cuci s-a transformat în zborul deasupra Palatului Victoria. P.S. Românii pot fi precauți, dar niciodată proști!", transmite senatorul PSD Radu Oprea într-un mesaj publicat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel