Opt luni de la dispariția Luizei. Avocata Carmen Obârșanu: Nu a fost luată la întâmplare
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Luiza Melencu. Foto: Facebook
Luiza Melencu. Foto: Facebook
Peste două zile se fac opt luni de la dispariția Luizei Melencu. Mama acesteia și avocata familiei au mers astăzi la Caracal pentru a analiza zonele pe unde a trecut fata dispărută. 

Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu este de părere că Gheorghe Dincă a pregătit din timp să o ia pe Luiza. Avocata a mers astăzi la Caracal pentru a compara imaginile de pe camerele de supraveghere cu realitatea. 

”Vreau să văd imaginile ce s-au depus la dosar și să le compar cu reprezentarea locului. E mult mai important pentru a putea consulta dosarul. Eu nu cred că Luiza a fost luată la întâmplare. De ce? Pentru că ea era mult mai aproape de trecerea de pietoni din zonă. Dacă Luiza era aici (pe partea cealaltă a drumului) el nu o lua. El avea rezoluția dinainte. Rezoluția infracțională a avut-o înainte”, a precizat avocata Carmen Obârșanu în direct la România TV. 

Opt luni de la dispariție

Peste câteva zile se împlinesc opt luni de zile de la dispariția Luizei Melencu. Mama acesteia este convinsă totuși că ea este încă în viață.  

”Luiza a fost dată la pont în acea zi. Cineva a văzut-o dinainte. Ea nu a fost luată la întâmplare. Luiza trăiește”, a supus mama Luizei, Monica Melencu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel