Ora la care te trezești, lucruri interesante despre sănătatea ta
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ora la care te trezești poate indica lucruri interesante despre corpul și sănătatea ta emoțională.

Așadar, ora la care te trezești este corelată cu sănătatea ta:

9 - 11 p.m.: Sistemul endocrin este alcătuit din toate glandele din organism care produc hormoni. Echilibrul hormonal este reglat la aceste ore. Odată ce corpul tău se resetează pentru a doua zi, acesta este cel mai bun moment pentru somn. Pentru a recâștiga echilibrul hormonal, poți încerca o rutină de dormit fără stres sau meditația.

11 p.m. - 1 a.m.: Dacă nu dormi în acest interval, este posibil să îți epuizezi stocurile de energie ale vezicii biliare.

1 - 3 a.m.: Dacă te trezești la aceste ore, poate fi vorba despre reprimarea mâniei sau frustrării. Dacă ai avut o zi dificilă sau ai probleme în a renunța la anumite lucruri, încearcă să bei un pahar cu apă rece pentru a încuraja producția sănătoasă de sânge.

3 - 5 a.m.: Plămânii sunt responsabili pentru deplasarea fluxului energetic în întregul corp, precum și pentru asigurarea protecției imune. În acest interval orar, deșeurile toxice pot fi evacuate din plămâni, ajutându-te să renunți la negativitatea fizică și emoțională. De asemenea, dacă te trezești la această oră, s-ar putea să te confrunți cu durere fizică sau psihică.

5 - 7 a.m.: Dacă te trezești la aceste ore, s-ar putea să ai un blocaj emoțional, notează eva.ro.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel