Orban, despre defectul Laurei Codruța Kovesi: S-a încrezut prea mult...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi
Ludovic Orban a declarat, la România TV, care este marele defect al Laurei Codruța Kovesi, dar și al președintelui Klaus Iohannis.

Președintele Partidului Național Liberal a făcut un analiză a defectelor unora dintre cei mai importanți oameni ai statului. Despre procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, Ludovic Orban a declarat că este o persoană curajoasă, dar are și un mare defect. "Cred că s-a încrezut prea mult în colaboratorii săi din DNA și nu numai din DNA" a declarat Iohannis la România Tv. Printre personalitățile despre care a opinat s-a aflat și președintele Klaus Iohannis pe care susține că îl dorește mai mult între oameni:"l-aș dori mai mult între oameni, vă mărturisesc", a spus liberalul.

Cioloș "nu este făcut pentru politică"

Despre Dacian Cioloș, liberalul Ludovic Orban susține că "nu e făcut pentru politică" și crede că acesta nu va candida pentru scaunul de la Cotroceni. "Aș fi preferat să vină alături de noi pentru că de-a lungul timpului Partidul Național Liberal l-a susținut și la Ministerul Agriculturii și la comisar european și la premier. Totuși PNL l-a susținut și la ultimele alegeri", a spus președintele PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel