Orban i-a făcut o promisiune lui Nicolae Robu, primarul Timișoarei
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Nicolae Robu
Nicolae Robu
Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, susține că, în Legea bugetului de stat pe 2020, nu au fost alocate sume suficiente pentru proiectul „Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2021".  

„În Legea bugetului de stat pe 2020 nu sunt alocate sume suficiente, semnificative măcar pentru un proiect atât de important, care este unul național, al României. Eu am încredere în primul-ministru Ludovic Orban, care mi-a explicat ce dificultăți a întâmpinat la întocmirea proiectului de buget, având în vedere situația dezastruoasă lăsată de PSD, și mi-a promis că din fondul de rezervă la dispoziția primului-ministru vom primi atâta cât va fi necesar.

Eu mă bazez pe cuvântul premierului și sunt convins că ne va da pe parcurs. E vorba de zeci de milioane de lei de care am avea nevoie, sunt o mulțime de proiecte în derulare, pentru că trebuie să pregătim orașul la nivel de infrastructură, ceea ce nu se face de azi pe mâine", a spus Nicolae Robu pentru Mediafax.

Acesta a subliniat că municipalitatea timișoreană a demarat mai multe proiecte care sunt finanțate din venituri proprii, de la bugetul local, însă orașul nu are capacitatea să susțină un ritm alert al lucrărilor numai din aceste fonduri.

Timișoara va deține titlul de Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel