Orban, nou atac la PSD: Trebuia să spunem adevărul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Executivul vrea să refacă capacitatea administrativă a instituţiilor guvernamentale. Ludovic Orban a lansat un nou atac la fosta guvernare PSD, pe marginea acestui subiect, discutând despre buget.

"În ceea ce priveşte bugetul, trebuia să spunem adevărul, nu puteam să fim mincinoşi ca ei. Ei (fosta guvernare - n.r.) au menţinut aparenţa de deficit bugetar în limitele de 3% pe spinarea mediului de afaceri, întârzierea rambursării de TVA, întârzierea decontării de concedii medicale, întârzieri în plata contractelor de lucrări publice şi aşa mai departe. Sunt o mulţime de şmecherii. (... )

"Interesul nostru fundamental"

Realitatea e simplă, din punctul nostru de vedere, într-o ţară în care afacerile prosperă, într-o ţară în care se investeşte, într-o ţară în care mediul în care cei cu iniţiativă economică, cei care au spirit întreprinzător se mişcă fără oprelişti, evident că fiecare om are o şansă în plus de a reuşi. În interesul nostru fundamental este să recâştigăm încrederea mediului de afaceri şi investitorilor, să înţeleagă că au un partener în noi, un partener care îşi respectă cuvântul", a susţinut prim-ministrul, potrivit Agerpres.

Vezi și: Orban, planuri cu instituțiile guvernamentale. "A fost grav afectată"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel