OTP Bank România, credite de 1 miliard de lei
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Volumul creditelor noi acordate de OTP Bank România companiilor mari s-a majorat cu peste 70%, în primul semestru al anului, în timp ce soldul lor a atins 2,5 miliarde de lei, în creştere cu 19% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017.

Conform unui comunicat de presă, pe segmentul IMM-urilor, volumul creditelor noi acordate, în perioada de referinţă, a depăşit 400 milioane de lei, ajungând la un sold total de 1,2 miliarde lei, în prima jumătate a anului 2018, în creştere cu 20% comparativ cu intervalul similar din anul anterior. În ansamblu, OTP Bank România a înregistrat un volum al creditelor noi acordate companiilor mari de aproximativ 1 miliard de lei, în prima jumătate a anului 2018, ajungând la un sold total de 2,5 miliarde de lei, în creştere cu 19% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017.

Majorare a volumului creditelor 

Volumul creditelor noi s-a majorat cu peste 70%, în perioada analizată. În acelaşi timp, OTP Bank România anunţă majorarea soldului creditelor ipotecare cu 13%, în primul semestru al anului, faţă de aceeaşi perioadă din 2017, iar volumul creditelor noi din aceeaşi categorie s-a majorat cu 14%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel