Panică în Roman. Trecătorii, ameninţați cu un cuțit de un bărbat
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Un tânăr în vârstă de 18 ani este cercetat penal sub control judiciar după ce a ameninţat cu un cuţit mai mulţi trecători, pe străzi din municipiul Roman, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu, a declarat că la sfârşitul săptămânii trecute, pe strada Cuza Vodă din Roman, doi adolescenţi de 14 şi, respectiv, 15 ani au fost ameninţaţi, unul dintre ei fiind şi lovit de un individ mascat. Agresorul s-a deplasat apoi pe strada Vasile Lupu, unde, înarmat cu un cuţit a ameninţat o tânără de 23 ani şi un tânăr de 26 ani.

Poliţiştii au fost sesizaţi de cele petrecute la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj care l-a urmărit pe agresor. Acesta a fost prins după ce poliţiştii au tras două focuri de avertisment în plan vertical.

Suspectul, în vârstă de 18 ani, din localitatea Horia, este acuzat de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. După ce a fost reţinut pentru 24 de ore, tânărul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel