Pârjoale din pește. Rețeta de chiftele moi și pufoase. Sunt foarte gustoase!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Pârjoalele din pește sunt ușor de făcut, iar gustul lor este delicios. Iată cum se prepară.

Ingrediente

- 500 g file de cod
- o ceapă mică
- o felie de pâine înmuiată în lapte
- un ou + un gălbenuş
- 2-3 căţei de usturoi
- sare
- piper
- pătrunjel
- o lingură făină

Vezi și: Chiftele maramureșene. Sunt cele mai gustoase! Rețeta de hremzle pe care o vei adora

Cum se prepară

Se fierbe fileul de peşte şi se lasă să se răcească. Ceapa se taie mărunt şi se înăbuşe în puţin ulei cu apă, până se înmoaie, scrie bucataras.ro. Când s-a răcit peştele, se mărunţeşte cu furculiţa şi se amestecă cu următoarele ingrediente: oul, gălbenuşul, ceapa, o lingură făină, felia de pâine înmuiată în lapte, usturoiul pisat, sare, piper şi pătrunjel. Se fac pârjoale de mărime potrivită, se dau prin faina şi se prăjesc în ulei.

Vezi și: Cum faci CLĂTITE fragede și pufoase. SECRETELE gospodinelor pentru ALUAT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel