Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
13 dec 2019 / 10:33
Partidul lui Boris Johnson, câştigător detaşat la alegerile din Marea Britanie. Prima reacţie a preşedintelui Consiliului European
Preşedintele Consiliului European a anunţat că votul pentru BREXIT trebuie să se desfăşoare rapid la nivelul Uniunii Europene, după ce partidul lui Boris Johnson a câştigat detaşat alegerile anticipate din Marea Britanie. 

''Ne aşteptăm, cât mai curând posibil, la un vot din partea parlamentului britanic. Este important să existe claritate, cât mai rapid posibil. Uniunea Europeană este pregătită pentru următoarea etapă. Vom negocia un acord comercial care va permite reguli de joc echitabile'', a spus Charles Michel la sosirea la cea de-a doua zi a Consiliului European de iarnă, ce are loc la Bruxelles, conform Agerpres. 

Potrivit rezultatelor oficiale parţiale, în urma scrutinului desfăşurat joi Partidul Conservator a obţinut 363 de mandate (în creştere cu 47 faţă de cele deţinute până acum) dintre cele 650 în Camera Comunelor, cu mult peste cele 203 de locuri ale Partidul Laburist, care a pierdut 59 de mandate.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri