Partidul Realitatea, candidați europarlamentare. Gușă-Chirieac, SMS-uri în direct: ”N-ai voie să spui”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Gușă - Chirieac
Gușă - Chirieac
Invitat la interviurile DCNews, Cozmin Gușă a dat informații despre înființarea partidului Realitatea și despre numele primilor candidați în alegeri.

”Am deja cei mai buni candidați la europarlamentare. Doi pe care i-am convins și pe al treilea urmează să-l conving și nimeni din mass-media și nici din politică n-o să spună că ăștia nu sunt cei mai buni candidați la europarlamentare”, a afirmat Gușă.

Solicitat să le spună numele, patronul Realității TV i-a propus lui Bogdan Chirieac un experiment:

”(...) Eu îți dau pe mesaj, îți dau numele lor pe care nu ai voie să le dezvălui și după aia îmi spui dacă am dreptate sau nu. Mai am puțin și-mi înființez partidul” a propus Gușă.

Primul nume e foarte greu” a spus Bogdan Chirieac, imediat ce a primit primul mesaj. ”Nu e cunoscut în România, dar e foarte greu. Al doilea nu știu să fi făcut ceva. Aici ai de lucru. Poate-l muți pe locul trei. Iar pe al treilea l-aș pune primul”, a spus analistul Bogdan Chirieac, după ce a citit mesajele lui Gușă, din timpul interviului.

”Am făcut un experiment. Cum ți se pare?” a mai spus Gușă, precizând că s-a apucat de o lună.

”Asta-mi întărește faptul că vii pe sprijin american, ceea ce în opinia mea este foarte bine (...)” a comentat Chirieac, continuând să explice ce ar putea însemna pentru politica dâmbovițeană apariția acestui partid și, mai ales, care poate fi singura șansă a României.

Continuarea discuției dintre cei doi jurnaliști o puteți urmări INTEGRAL în interviul de mai jos:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel