Pasărea Măiastră, spectacol Liza Panait. Fiica lui Adrian Enache a emoționat întreaga sală
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Adrian Enache, alături de fiica lui, Diana
Adrian Enache, alături de fiica lui, Diana
Creatoarea de modă Liza Panait a vorbit, în exclusivitate, pentru DCNews , despre spectacolul Pasărea Măiastră, dedicat Mariei Tănase.

Liza Panait a mărturisit că momentul apariției fiicei lui Adrian Enache, Diana Enache, costumată în Maria Tănase, în cadrul spectacolului Pasărea Măiastră, a emoționat întreaga sală și datorită faptului că între cele două există o asemănare puternică.

A fost al treilea spectacol din proiectul Rădăcini. Ne-am plimbat prin toate cele cinci continente. Spectacolul Pasărea Măiastră, din România, a fost dedicat Mariei Tănase, așa cum Iorga a și numit-o. Am avut invitați cu totul și cu totul speciali. L-am invitat pe Benone Sinulescu pentru că el a cântat cu Maria Tănase. Ea a căutat totdeauna autenticul și l-am invitat pe Grigore Leșe. Am avut o prezentare de costume, 57 de piese, cu elemente românești, reinterpretate. O colecție care a plăcut mult.

Am avut o mireasă interesantă, îmbrăcată cu o cămașă foarte veche, de peste 80 de ani, am brodat vreo două luni la ea pentru că avea o singură broderie. Mireasa a fost Diana Enache pentru că seamănă cu Maria Tănase. Am făcut o mireasă foarte originală. A fost un moment foarte emoționant în sală. Am avut două momente de dans cu balerinele de la Opera Națională pe muzica Mariei Tănase., a povestit Liza Panait, la DCNews.

(w670)

Răspunsul complet AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel