Patricia Ţig s-a retras din proba de dublu a turneului BRD Bucharest Open
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Jucătoarea română Patricia Ţig s-a retras, joi, din proba de dublu a turneului BRD Bucharest Open, din cauza accidentării la încheietura mâinii stângi suferite în finalul partidei de simplu cu Anastasija Sevastova.

Ţig trebuia să joace, joi, alături de Irina Bara în sferturile de finală ale probei de dublu împotriva perechii favorite numărul 1 a turneului formată din Irina Camelia Begu şi Raluca Olaru.

Aflată pentru prima oară pe taboul principal la un turneu WTA după aproximativ 2 ani, Ţig a căzut în mâna stângă în finalul partidei cu Sevastova din optimi. Jucătoarea română a avut nevoie de îngrijirile medicului, dar revenit pe teren şi a câştigat partida, calificându-se în sferturi. Ulterior, Ţig a luat decizia de a se retrage din proba de dublu pentru a se proteja şi a putea juca în continuare la simplu.

Jucătoarea română Patricia Ţig, venită din calificări, a realizat joi surpriza în optimile turneului BRD Bucharest Open, eliminând-o pe campioana en titre şi principala favorită, letona Anastasija Sevastova, scor 6-2, 7-5, şi calificându-se în sferturile de finală.

Ţig şi-a luat revanşa după înfrângerea suferită în singura întâlnire cu Anastasija Sevastova, în 2016, tot la BRD Bucharest Open, când era eliminată în optimi (scor 6-2, 6-2). Acum, jucătoarea în vârstă de 24 de ani, care nu are loc în clasamentul WTA, a avut nevoie de 1 oră şi 39 de minute pentru a câştiga în faţa numărul 11 mondial.

În sferturi, Ţig o va avea ca adversară pe cehoaica Kristyna Pliskova, cap de serie numărul opt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel