Paul Hitter a RĂBUFNIT după ce i-am cerut Oanei Lovin să scoată un ”document”: Criminală! MONSTRU!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Paul Hitter este un mare artist. O spun prietenii lui care au aflat asta de la el.

Habar n-am dacă pictează bine. Nu mă pricep la artă așa cum crede el că se pricepe la medicină. Dar, înainte de toate, Paul Hitter este un om din secta Oanei Lovin, sectă care, din ce mi-am dat seama, nu crede în vaccinuri, coronavirus, care consideră că prin măsurarea temperaturii li se fură datele, care sunt de părere că G5 deformează creierul, cărora o mască agățată de urechi le încalcă drepturile și libertățile... și așa mai departe.

De ce pierd vremea să scriu despre Paul Hitter? Păi, în primul rând, vreau să-l ajut. Am văzut că Oana Lovin ajută bărbații disperați care nu-și găsesc femei pe care să pună mâna în viața reală, eu am decis să ajut un pictor care vinde tablouri. E criză, oamenii au fost dați afară sau, dacă au fost mai norocoși, doar li s-a tăiat salariul. Paul Hitter e pictor, vinde tablouri, și în pandemie, bănuiesc că ultimul lucru la care se gândește cineva este să-și umple pereții cu artă. Așa că m-am decis să-l ajut cu puțină publicitate gratuită.

Dar când nu pictează, Paul Hitter este un artist care spune că vaccinurile sunt rele și alte tâmpenii din categoria ”nu există coronavirus”. S-a dus și în Piața Victoriei, profitând de vidul legislativ, să protesteze. Să arate că e șmecher. Să arate că e invincibil. Să arate că hârtia agățată de urechi este pentru fraieri. Să arate că nu ia el coronavirus dacă stă lipit de alți brazi, așa cum arată poza de mai jos:

Bun... eu brazilor din secta Oanei Lovin, fata care ziua ridică sparanghelul în Piața Victoriei, iar noaptea ce vrea ea, le-am zis că dacă erau atât de curajoși, când au fost în Piața Victoriei, ar fi trebuit să aibă asupra lor o foaie.

”Oanei Lovin și trupei sale care protestează din motive de genul: nu există coronavirus, 5G ne deformează creierul, vaccinul provoacă autism, sparanghelul produce diaree, iar termometrul ne fură datele personale... trebuiau să aibă o hârtie asupra lor prin care să declare că nu se vor duce la spital dacă iau coronavirus. De ce să ocupe ei un pat la terapie intensivă în loc să-l lase altuia care se infectează mergând la muncă, de ce să-i ia locul casieriței de la supermarket căreia îi suflă toți tâmpiții fără mască în față? Oana Lovin și ai ei să stea nevaccinați, să nu plângă pe la ușile doctorilor când vor avea coronavirus și vor simți durerea până în măduva oaselor. Să nu plângă și să se tăvălească prin spitale de durere că au dat coronavirus bunicilor și i-au băgat sub pământ.

Dacă ridici sparanghelul în aer, puteai să-ți iei și-o declarație pe propria răspundere în care să arăți că ești viteaz până la capăt și că nu vrei să fii salvat de medici dacă te vei infecta cu coronavirus”

Asta am scris, lucru care l-a scos din minți pe artistul Paul Hitter. M-a făcut criminală și monstru. Da, sunt un monstru căruia i se pare cool să aibă mască pe mufă când pleacă de acasă, un monstru care se spală pe mâini, chiar și pe dinți, dezinfectează prin casă, nu merge în grupuri pe stradă mai mari de trei persoane, un monstru care nu și-a mai vizitat părinții și bunicii de vreo două luni și ceva ca să nu riște să le dea Covid-19, o criminală care înțelege pericolul coronavirusului chiar dacă nu a studiat Arta ca Hitter. 

În mesajul de mai jos vedeți cum un om de cultură, un artist, adică Paul Hitter, mă numește criminală și monstru:

(w670)

Mintea mea diabolică și-ar fi dorit să vacă un video din Piața Victoriei cu Oana Lovin și Paul Hitter cum protestează cu masca pe față, fără să stea lipiți de alți invincibili, și cu o hârtie fluturândă, semnată de ei, precum că refuză serviciile medicale dacă se vor infecta cu coronavirus ținând cont că au protestat în starea de alertă. N-avea valoare actul, dar măcar arătau că au sânge în vene. Dar de ce nu protestați, vitejilor, și acum? N-aveți curaj? Înțeleg că de coronavirus nu vă este frică, doar de amenzi. Whatever...

Lua-v-aș temperatura! Tu, Hitter, n-ai de ce să-ți faci griji! Sigur o ai mică.

Textul care l-a enervat pe Hitter îl găsiți aici.

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel