Pavel Popescu - Gabriel Mutu, replici pe programul 'Masa caldă': ”Este rușinos!” Aluzie la cele 25 OUG ale PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, a avut un schimb de replici cu deputatul PNL, Pavel Popescu, în direct, la Realitatea Plus.

Cei doi au mai avut schimburi de replici pe parcursul emisiunii, dar discuția s-a aprins în momentul când a venit vorba despre Programul 'Masa caldă' al Guvernului. Pavel Popescu a relatat că deputați PNL au fost înjurați ca la ușa cortului de alți parlamentari PSD.

De asemenea, acesta a spus că se simte în minoritate și în emisiunea de la Realitatea Plus. Gabriel Mutu i-a răspuns. Iată câteva dintre replici:

Gabriel Mutu: Dumneavoastră ați fost înjurat?! Dumneavoastră ați ridicat la grad de alint cuvinte pe care nu le poți pronunța nici în intimitate! Nu vă este jenă?

Pavel Popescu: Deloc pentru că...

Gabriel Mutu: Foarte rău! Ar trebui să vă fie, domnule deputat! Este rușinos să vorbiți despre 'Masa Caldă' pentru copii! Așa se face o lege pentru copiii din această țară? Printr-o urgență nejustificată? 25 de OUG! 

Pavel Popescu: Felicitări pentru că plătiți mese calde în Sectorul 6! Toți copiii din țară merită acest lucru!

Gabriel Mutu: Absolut că merită! Însă nu abordați această ordonanță ( n.r OUG 'Masa Caldă pentru Elevi' a Guvernului Orban din seara zilei de 4 februarie 2020) și treceți alte 24 de OUG, care atacă democrația!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel