PE, rezoluție împotriva României. Daniel Gheorghe: ”Să încetăm să mai exportăm scandalul politic intern”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Deputatul Daniel Gheorghe (PNL) a comentat rezoluția votată împotriva României în Parlamentul European.

Daniel Gheorghe a făcut un apel în acest sens către europarlamentarii români, amintind că aceștia reprezintă România la Bruxelles, indiferent de culoarea lor politică. Deputatul PNL e de părere că România trebuie să înceteze să mai „exporte scandalul politic intern în Parlamentul European"

„Prima obligație a europarlamentarilor este să își reprezinte și să își apere țara care i-a ales la acest nivel politic înalt. La Strasbourg și la Bruxelles avem nevoie de patrioti români gata să lupte pentru țara lor ! Ma gândesc că ar fi timpul să încetam a mai exporta scandalul politic intern în Parlamentul European. În rest sper că europarlamentarii vor înțelege că ei acolo îi reprezintă pe români, iar nicidecum birocrația instituțională impersonala din Bruxelles! Mai întâi România!!", a transmis Daniel Gheorghe pe pagina personală de Facebook.

Parlamentul European a adoptat marţi rezoluţia nelegislativă privind statul de drept în România cu 473 voturi pentru, 151 de voturi împotrivă şi 40 de abţineri, un text care afirmă "profunda preocupare" a eurodeputaţilor faţă de reforma legislaţiei judiciare şi penale din România şi "condamnă intervenţia violentă şi disproporţionată a forţelor de poliţie în timpul protestelor de la Bucureşti" din luna august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel