Peaky Blinders, omagiu pentru Helen McCrory, actrița răpusă de cancer / Foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Alex Nicolae de la Pixabay
Imagine de Alex Nicolae de la Pixabay
Echipa din spatele serialului Peaky Blinders a adus un omagiu actriței Helen McCrory, răpusă de cancer la vârsta de 52 de ani. 

Peaky Blinders a adus un omagiu actriței Helen McCrory, care juca rolul mătușii Polly Gray în serial. Vestea morții a fost dată de soțul ei, actorul Damian Lewis, vineri seară.

„Cu inima frântă vă anunţ că, după ce a luptat eroic cu cancerul, frumoasa şi minunata Helen McCrory a murit liniştită, acasă, înconjurată de un val de iubire din partea familiei şi prietenilor. A murit aşa cum a trăit. Fără teamă.”, a scris, pe Twitter, Damian Lewis.

Pe conturile de pe social media ale serialului Peaky Blinders, a fost postată o imagine din al șaselea sezon în care Helen McCrory apare cu brațele încrucișate și o privire dură.

Helen McCrory în rolul lui Polly Gray. Toată dragostea și gândurile noastre sunt alături de familia lui Helen. Odihnește-te în pace.”, a transmis echipa din spatele Peaky Blinders.

A urmat o a doua postare, în care echipa Peaky Blinders a vorbit mai pe larg despre performanța lui Helen McCrory în rolul mătușii Polly. 

Și BBC și-a exprimat condoleanțele. Directorul Piers Wenger a transmis că „Helen a fost una dintre cele mai bune actrițe pe care le va vedea vreodată această țară. De la Harry Potter la Peaky Blinders, de la Blair la Bond, neînfricarea lui Helen a făcut ca fiecare rol pe care îl juca să fie unic și de neratat.”, conform Mirror.

În Peaky Blinders, Helen McCrory juca rolul lui Polly Gray, mătușa gangsterilor din Birmingham. Polly Gray reușea, prin atitudinea ei, să țină familia Shelby sub control.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel