Pentagonul confirmă că videoclipurile cu „OZN-uri piramidale” sunt autentice / VIDEO+FOTO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Pentagonul confirmă că videoclipurile cu „OZN-uri piramidale” sunt autentice  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Pentagonul confirmă că videoclipurile cu „OZN-uri piramidale” sunt autentice / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O serie de imagini și videoclipuri recent apărute cu obiecte zburătoare neidentificate filmate de Marina SUA au fost confirmate ca autentice de către Pentagon.

În timp ce mare parte din public vorbește de OZN-uri, termenul mai modern folosit în cercurile de apărare este „Fenomene zburătoare neidentificate” (FZN) și acestea sunt ceva ce comunitatea de informații ia în serios.

Deși nimeni nu știe cu siguranță care este originea acestor apariții, Pentagonul a confirmat că imaginile sunt autentice: „fotografii autentice și imagini FZN capturate de Marina SUA“, a precizat Pentagonul.

"Pot confirma că fotografiile și videoclipurile de referință au fost făcute de personalul marinei", a declarat purtătorul de cuvânt al Pentagonului, Susan Gough, într-o declarație de presă. Deși Pentagonul a confirmat autenticitatea imaginilor, Departamentul Apărării al SUA (DOD) nu a venit cu clarificări mai amănunțite. 

Într-o altă observație, un vehicul sferic a fost observat de echipajul de la bordul USS Omaha, zburând în ocean și dispărând în apă. Documentația sugerează că ambarcațiunea s-a scufundat, dar o căutare ulterioară cu submarinul nu a arătat nicio epavă. O serie de alte observații, toate înregistrate în martie 2019 de către un ofițer F-18 cu telefonul său mobil, dezvăluie trei FZN-uri văzute lângă stația aeriană navală Oceana din Virginia, precizează ScienceAlert.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel