Pentru emisiunea de la Kanal D, Bursucu' face naveta București-Constanța: Sunt obișnuit cu ritmul ăsta!
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Bursucu, interviu la DC News
Bursucu, interviu la DC News
Bursucu' de la Kanal D a acordat un interviu pentru DC News în care a vorbit despre noroc, despre naveta București-Constanța pe care o face pentru a munci, dar și despre ”abandonarea” televiziunii.

Zi de zi, când are emisiune la Kanal D alături de Teo Trandafir, Bursucu' face naveta între București și Constanța, unde este stabilită familia sa. În Capitală, realizatorul TV stă într-un apartament, iar la mare într-o curte generoasă unde copiii săi se pot bucura de natură. Despre acest subiect, ne-a vorbit într-un interviu pentru DC News.

Să învârtim puțin roata norocului. În afară de episodul de la 20 de ani în care mi se pare că ai scăpat prin noroc sau cu o forță divină extraordinară, când ai mai simțit că ai, cu adevărat, noroc? (Ne referim la acest episod: https://www.dcnews.ro/bursucu-de-la-kanal-d-la-un-pas-de-a-ramane-paralizat-am-inteles-de-la-inceput-ca-a-fost-doar-un-accident-n-a-vrut-nimeni-sa-mi-faca-rau_815131.html)

 

În fiecare zi am noroc! În primul rând, sunt înconjurat de foarte mulți oameni care mă ajută și mă susțin, am noroc de doi copii minunați, unul mic, unul mare, am noroc de un loc de muncă senzațional, unde oamenii mă respectă și mă apreciază, așa cum o fac și eu, de altfel! Iată că eu, la cei 35 de ani ai mei, pot să afirm că mă simt un om norocos zi de zi!

 

Cât de obositor este să faci naveta București-Constanța?

 

Nu este obositor pentru că, atunci când mergi unde unde îți este drag, acel drum nu este o povară! În plus, eu sunt obișnuit cu ritmul ăsta, îmi place să fiu mereu în mișcare. Nu sunt un tip care să stea toată ziua pe o canapea și să aștepte să-i cadă din cer! Sincer, pe drum fac circa două ore, și aproximativ la fel aș fi făcut și dacă aș fi locuit în Capitală… într-un cartier mai îndepărtat de locul de muncă.

 

Ai avut vreun moment în care ai zis: ”gata, mă las de televiziune, mă ocup doar de plaja mea din Mamaia”? 

 

Niciodată n-am avut un astfel de moment și nu m-am gândit nicio secundă să plec din televiziune. Nu știi ce îți rezervă viața, așa că pot să vă spun că, dacă vreodată nu aș mai lucra în televiziune, cu siguranță aș face ceva… nu aș sta degeaba!

VEZI ȘI: Bursucu' de la Kanal D, la un pas de a rămâne paralizat: Am înțeles de la început că a fost doar un accident, n-a vrut nimeni să-mi facă rău

 

Bursucu' (Adrian Cristea), interviu: În primul rând că nu sunt vedetă, hai să lămurim treaba asta!

 

Bursucu': Am reușit să fac pereche perfectă cu Teo. Ne cunoaștem demult. Între noi merge treaba și pentru că știu cine este ea

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel