Petiție online către Iohannis: ”Cerem să-l desemneze pe el premier PNL!” Nu e Orban
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Turcu Ovidiu din Sibiu a lansat o petiție către Klaus Iohannis în care îi cere să desemneze alt premier decât pe Ludovic Orban.

Vorbim despre Robert Sighiartău.

”Cerem domnului Președinte al României: Klaus Werner Johannis sa îl desemneze pe domnul Robert Sighiartău în funcția de Prim-ministru al României.

Inițiator al propunerii legislative de majorare a alocației de stat pentru copii și autor al unui amendament cu același obiectiv, la dezbaterea proiectului bugetului de stat pe 2019. Amendamentul a fost adoptat de plenul Parlamentului, iar alocația pentru aproape 4.000.000 de copii a fost majorată începând cu aprilie 2019.

Inițiator al propunerii legislative de indexare cu rata inflației a alocației de stat pentru copii, propunere aflată în dezbaterea comisiilor Camerei Deputaților.

Inițiator al propunerii legislative de eliminare a supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time, proiect înaintat la Senat.

Co-semnatar a peste 60 de propuneri legislative dintre care 5 au devenit legi.

In 2017 a fost ales Secretar general al Partidului Național Liberal.

A fost șeful campaniei câștigătoare a PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, primele alegeri câștigate de PNL din istoria postdecembristă.

A coordonat organizarea unor evenimente importante pentru activitatea internă și internațională a Partidului Național Liberal.

A participat activ la relansarea, modernizarea și întărirea organizatorică a Partidului Național Liberal”, se arată în textul petiției care poate fi consultată aici - https://www.petitieonline.com/robert_sighertau_-_prim_ministru_al_romaniei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel