PETRECERI și aglomerație înainte de noile restricții din Anglia. Imagini explozive din Marea Britanie
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
imagine cu rol ilustrativ
imagine cu rol ilustrativ
Înainte de noile restricții ce au fost impuse în Anglia, au fost organizate petreceri. Acolo unde nu au fost petreceri, oamenii au ieșit în număr mare la terase, unde s-au format aglomerații, arată imaginile publicate de presa engleză. 

Cu câteva ore înainte ca regula de șase să fie impusă în Anglia, poliția a intervenit pentru a stopa petreceri ilegale ce au avut loc în noaptea de duminică spre luni. Sky News scrie, citând informații oficiale, că e vorba de petreceri la care au participat zeci de persoane. 

Înaintea acestei reguli de șase, exista regula de 30, fiind interzise întâlnirile în grupuri mai mari de 30 de persoane. Au existat 56 de rapoarte legate de astfel de petreceri, ce au depășit numărul de 30, mergând chiar până la 70 de persoane, prin care au fost încălcate flagrant normele. Însă, pe lângă acestea, autoritățile subliniază că un număr mare de oameni a ieșit în baruri și pub-uri în mai multe orașe din Marea Britanie, în ciuda numărului în creștere de cazuri de COVID-19, și, profitând de vremea bună, au format grupuri mari de persoane. 

Vezi aici imagini. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel