Pfizer România, precizări despre întârzieri ale dozelor de vaccin
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Pfizer România a făcut precizări cu privire la producția de vaccinuri. Foto: Pixabay.com.
Pfizer România a făcut precizări cu privire la producția de vaccinuri. Foto: Pixabay.com.
Pfizer România a anunțat că intensifică operațiunile de fabricație pentru a crește disponibilitatea și producția dozelor de vaccin anti-COVID-19.

Pfizer a anunțat că depune eforturi pentru a furniza mai multe doze decât s-a prevăzut inițial anul acesta, cu un obiectiv nou declarat de 2 miliarde de doze în 2021, scrie Mediafax. 

„Pentru a realiza acest lucru, Pfizer intensifică operațiunile de fabricație pentru a crește disponibilitatea și producția dozelor”, anunță Pfizer România.

Aprobări suplimentare

Potrivit companiei, modificările procesului și unităților de producție vor necesita aprobări de reglementare suplimentare, care ar putea avea impact pe transporturile din a doua parte a lunii ianuarie și începutul lunii februarie.

„Ca parte a operațiunilor normale de creștere a productivității pentru a crește capacitatea de producție, trebuie să facem modificări procesului și unităților de producție care vor necesita aprobări de reglementare suplimentare. Deși acest lucru va avea un impact temporar asupra transporturilor din a doua parte a lunii ianuarie și până la începutul lunii februarie, va oferi totodată o creștere semnificativă a numărului dozelor disponibile pentru pacienți la sfârșitul lunii februarie și în martie”, transmite compania Pfizer.

Pfizer România arată că, în consecință, în viitorul apropiat, pot exista fluctuații ale comenzilor și programelor de expediere la unitatea de producție de la Puurs, tocmai pentru a permite rapid creșterea volumelor de producție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel