Pierderi MONUMENTALE pentru Tottenham. Levy a făcut publice cifrele
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Nuno Espirito Santo, demis de la Tottenham după umilința cu Manchester United. Cine sunt potențialii înlocuitori Foto: Agerpres
Nuno Espirito Santo, demis de la Tottenham după umilința cu Manchester United. Cine sunt potențialii înlocuitori Foto: Agerpres
Șeful echipei Tottenham Hotspur, Daniel Levy, a făcut apel la o revenire cât mai rapidă și mai întreagă a fanilor în tribunele meciurilor de fotbal, după ce pierderile preconizate de club s-au ridicat la 168 milioane euro.

Conform The Sun, 9 luni fără spectatori pe arena abia deschisă în aprilie 2019 au lăsat o gaură de 71,5 milioane euro în bugetul londonezilor. Situația stă rău pentru echipă din cauza plăților anuale de 18 milioane euro dedicate împrumuturilor pentru noua casă.

„Suntem în cele mai grele vremuri pe care le-am trăit vreodată. Impactul pandemiei asupra veniturilor noastre este evident și nu putea veni într-un moment mai prost, după ce am construit un stadion de 1,35 miliarde euro care a fost finanțat de resursele clubului și datorii pe termen lung”, a transmis Levy. „Estimările noastre pentru actualul an financiar, în cazul în care stadioanele rămân închise, cresc de 168 milioane euro”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel