Pippidi - Dăncilă: Sunt nişte mizerabili, ăsta-i adevărul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Alina Mungiu-Pippidi a fost invitata lui Ionuţ Cristache la TVR 1, în emisiunea România9 de joi seara.

Alina Mungiu-Pippidi, activistă a societăţii civile din România, i-a ţinut partea premierului Dăncilă, considerând că se exagerează atunci când sunt evidenţiate doar gafele pe care le face.

"Mie nu-mi place cum este înjurată doamna Dăncilă, am mai spus şi spun, bărbaţii nu sunt înjuraţi ca femeile atunci când obţin poziţii şi cei care se simt mândri că se simt superiori ei. Sunt în realitate nişte mizerabili, ăsta-i adevărul. Nu i-am auzit vorbind cu curaj în timpul lui Năstase! Nu auzeai pe niciunul piuind pe aici, iar eu nu puteam să apar la nicio televiziune pentru că, vorba aceea, făceam mare scandal. Acuma, astăzi, sunt toţi extraordinar de bravi, toţi ştiu limba română mai mult ca ea. Dacă m-aş pune eu pe ei cu limba lor română ar fi toţi în aceeaşi poziţie faţă de mine cum sunt ei faţă de ea. Atunci când se creează haită contra cuiva să nu facem parte din haita asta." a spus Pippidi în emisiunea România9.

"O chestie pe care n-ai face-o la un prim ministru în Occident, fiindcă persoanei respective îi dau lacrimile, se bâlbâie. Deci, găsesc că să criticăm PSD-ul şi să-i călcăm în picioare pentru cât de prost guvernează şi să nu ne mai legăm de fleacuri: de cum vorbeşte lumea, de cum se coafează lumea... Mai ales, legaţi-vă de bărbaţi dacă sunteţi sunteţi aşa bărbaţi" a mai spus ea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel