VIDEO. Piton URIAȘ, prins de vânătorii de șerpi. "Îmi tremurau mâinile"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Doi vânători de șerpi au prin un piton uriaș, despre care se crede că este cel mai mare șarpe capturat vreodată.

Doi vânători de șerpi din Florida au prins un piton uriaș care măsoară 5,73 metri, scrie digi-animalworld. Această cifră este una record înregistrată în Statele Unite, fiind prin urmare, cel mai mare piton prins vreodată în SUA. Totuși, cei doi așteaptă acum măsurători oficiale pentru a stabili cu exactitate dacă au depășit recordul precedent. Vânătorii s-au lăudat cu captura uriașă pe rețelele de socializare.

”Zilele trecute am scos din apă această bestie care îmi ajungea până la mijloc. Nu am văzut până acum un șarpe atât de mare și îmi tremurau mâinile.”, a povestit emoționat Kevin Pavlidis.

Ryan și Kevin sunt vânători de șerpi profesioniști, ei fiind plătiți de autoritățile din Florida pentru a elimina pitonii despre care se spune că sunt vinovați de distrugerea ecosistemului local. Luna trecută, oficialii din Everglades, situat la câțiva kilometri de Miami, au declarat că peste 5.000 de pitoni au fost eliminați din zonă în ultimii trei ani, când a fost demarată această acțiune. Pitonii birmanezi sunt deosebit de periculoși, deoarece pot ucide prin sufocare animale mari, precum aligatori sau căprioare.Totuși, ei ar ataca oamenii doar dacă sunt provocați, susțin cercetătorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel