PLAN pe CINCI ANI de luptă cu COVID-19. Liderul OMS Europa produce un cutremur: Sigur că vaccinul nu-i va pune capăt!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Europa elaborează un plan pe cinci ani, atât timp cât vaccinul nu va opri pandemia. 

55 de membri de stat din Europa participă la o ședință online astăzi și mâine pentru a ajunge la un acord asupra strategiei generale de acțiune în fața virusului SARS-CoV-2. 

Întâlnirea a început cum nu se putea mai rău, respectiv cu declarația directorului OMS Europa, Hans Kluge, care a avertizat că ”va mai mai rău, în octombrie și noiembrie va crește mortalitatea” din cauza COVID-19. Totodată, el a subliniat că vaccinul nu va pune capăt pandemiei. 

Aud tot timpul: ”vaccinul va pune capăt pandemiei”. Sigur că NU” a punctat liderul OMS Europa. ”Nici măcar nu știm dacă vaccinul va ajuta toate grupele de populație, avem câteva semne acum că va ajuta un grup, dar nu și pe altul. (n.r. grupe de vârstă, de exemplu). Și, dacă va trebui să comandăm diferite vaccinuri, va fi un coșmar logistic” a continuat el, conform SkyNews

Finalul pandemiei va fi momentul în care noi, ca și comunitate, vom ajunge să învățăm să trăim cu această pandemie. Depinde de noi și acesta este un mesaj foarte pozitiv” a afirmat Hans Kluge după avalanșa de vești negative. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel