Urmărește emisiunea live
PLÂNGERE PENALĂ pentru Cîțu după ce a făcut astăzi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ministrul Florin Cîțu era așteptat astăzi la Comisia Economică a Senatului.

Nici astăzi Florin Cîțu nu a binevoit să vină să dea explicații. Daniel Zamfir, alături de alți senatori, l-au așteptat zeci de minute. Este deja a șasea oară când ministrul Finanțelor decide să nu participe la audierea din Comisia Economică a Senatului. ”E puțin spus că ne persiflează!”, a zis Daniel Zamfir. Senatorul PSD a spus că vrea să-i facă plângere penală. ”Este inacceptabil! Nu putem lăsa lucrurile așa! Fac plânge penală pentru abuz în serviciu. Nu e normal să nu vină să dea explicații atunci când i se cere asta! Am fost și astăzi bătaia de joc a ministrului Cîțu!”, a subliniat Daniel Zamfir.

Plângere penală

De altfel, și înainte de ședința din Comisia Economică a Senatului, Daniel Zamfir anunțase că are de gând să facă plângere penală.

În cazul în care va lipsi și astăzi, pentru a șasea oară, nu voi ezita să fac plângere penală pentru acest abuz grav în serviciu. Dacă se va întâmpla asta, să stabilească instanța dacă abaterile domnului Cîțu se încadrează în situația de abuz în serviciu. spusese senatorul Daniel Zamfir, pentru DC News, înainte cu puțin timp de a începe dezbaterea.

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Zi DECISIVĂ pentru Cîțu. Daniel Zamfir: Dacă nu face această mișcare, îl așteaptă o plângere penală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel