Urmărește emisiunea live
Play-off Liga Campionilor. Victorie MARE pentru Dinamo Bucureşti cu Sporting Lisabona la handbal masculin
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
CS Dinamo Bucureşti a învins în deplasare echipa portugheză Sporting Lisabona, cu scorul de 26-25 (13-9), sâmbătă seara, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor la handbal masculin. 

Campioana României a dominat meciul în marea majoritate a timpului şi a obţinut o victorie la limită, dar preţioasă, care se poate dovedi decisivă în încercarea de calificare în optimile de finală.

Gazdele au evoluat mai bine în prima parte a meciului şi au condus cu 7-5, însă Dinamo a întors rezultatul şi a intrat la pauză cu un avantaj de patru goluri, 13-9, după ce scorul a fost 9-9. În repriza secundă, Dinamo a fost permanent la conducere, cu o singură excepţie, în min. 56, când a fost 24-24.

Dinamo a marcat de două ori la rând şi s-a desprins la 26-24, într-un final pe muchie de cuţit, Sporting a mai marcat o dată, iar Dinamo a ratat ultimul atac. Ante Kuduz a marcat 7 goluri pentru Dinamo, Mihai Asoltanei 6, Kamel Alouini 3, Răzvan Gavriloaia 3, Raul Nantes Campos 3, Muhamed Zulfic 2, Mamdouh Shebib 1, Stefan Vujic 1.

Extrema dreaptă Valentin Ghionea a fost cel mai bun jucător de la Sporting, cu 8 goluri marcate. Au mai înscris Arnaud Bingo 4, Marko Vujin 3, Frankis Carol Marzo 3, Luis Frade 3, Carlos Carneiro 2, Pedro Veitia Valdez 2. Au arbitrat norvegienii Lars Jorum şi Havard Kleven, iar delegat EHF a fost slovenul Tomo Vodopivec. Manşa secundă va avea loc în data de 1 martie, la Bucureşti, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel